Kris Van de Sande v. Pixels

2010-2011 Gedoopt
2011-2012PR Media
Opleiding:

Zoals veel in het studentenleven was het allemaal de schuld van een terrasje en een paar veel té enthousiaste mensen dat Kris in 2010 bij Mater Paramedica terecht is gekomen. Eerst om te helpen met het ontwerpen van de posters van Nurse Night en fotograferen op de befaamde TD’s. Niet veel later volgde ook een doop en aaneensluitend een jaar actief als eerste PR Media.

Naast alle persaandacht kreeg MP zo een fotografisch, grafisch en online update. Zo werd er een huisstijl gecreëerd, en de schachtengids nieuw leven ingeblazen. Ook werd het schild gevectoriseerd en een hele hoop data gedigitaliseerd en gearchiveerd.

Na zijn praesidiumjaar bleef Kris betrokken bij MP als designer van onderandere de Nurse Night en Music For Life posters. In 2015 werd het Schild volledig opnieuw getekend volgens de regels van de kunst. In 2019 kreeg het schild dan een finale look met een échte leeuw.

Sinds 2019 zorgt Kris ook terug voor een continue online aanwezigheid van MP door het opnieuw opstarten van de site en samen met Sutske het archief van Preasidia te beheren.

Naast zijn inzet voor MP is Kris dagdagelijks commercieel fotograaf, en kan je hem al eens (al dan niet voor zijn werk) in een pretpark vinden.

Opmerking? Verbetering? Foute informatie? Meld het ons via het contactformulier.