Praesidium 2020-21

Een praesidium, dat is het bestuur van een studentenvereniging. Het bestaat uit oa. een praeses (voorzitter), vicepraeses (ondervoorzitter), ab-actis (secretaris), quaestor (penningmeester),… Wie meer wilt leren over al die functies, die kan hier terecht.
Graag stellen we onszelf alvast even aan jullie voor!

Marise v. Xxáthe

Praeses: Marise v. Xxáthe

Dag allemaal

Mijn naam is Marise, maar in het studentenleven noemt men me Xxáthe. Ik ben een trotse Hollandse en studeer nu voor mijn 3e jaar Verpleegkunde. Tijdens academiejaar 2020-21 ben ik trots jullie praeses te mogen zijn!

Ik ben iemand met een hart voor zorg, maar ook voor de studenten en het studentenleven. Daarom wil ik jullie – ook tijdens dit kl*tejaar – een fijne studententijd helpen te bezorgen. Zodra het weer kan, hoop ik jullie allemaal terug te kunnen zien op onze cantussen en TD’s om jullie te leren kennen zodat we er samen een dik feestje van kunnen maken!

Stay safe en tot op de volgende corona-proof activiteit!

Vice: Anouck v. Rhena

Hey allemaal

Ik ben Anouck, ook wel gekend als Rhena. Ik ben dit jaar de vice-praeses van Mater Paramedica.

Ik sta bekend als de persoon die altijd wel op spoed beland. Ik wou dat dit overdreven is, maar het is spijtig genoeg de waarheid. Dus als je met mij op pad bent, heb je gegarandeerd een heel avontuur te beleven.

Schachtenmeester: Aicha

Hey hey!

Mijn naam is Aicha. Ik ben 22 jaar. In academiejaar 2020-21 ben ik schachtenmeesteres van Mater Paramedica!

Ik ben een zeer vrolijk persoon maar met mijn grappen moet alleen ik lachen. Ook heb ik een luisterend oor! Dus als er iets is zal ik zeker naar je luisteren.

Schachtentemmer: Malissa

Hey!

Ik ben Malissa. Ik ben 20 jaar en ik studeer verpleegkunde aan de PXL. Mijn functie is schachtentemster.

Ik ga heel graag feesten, cantussen en zuipen natuurlijk.

Zedenmeester: Guini v. d´Ark

Heyhoi!

Guinivere v. d’Ark is mijn naam. In de Fitlink of op een cantus kan je me helemaal los zien gaan. Ik zit in mijn derde jaar verpleegkunde en heb dit jaar de functie van zedenmeesteres op me genomen.

Je moet geen schrik van mij hebben want ik kan ook heel veel empathie tonen. Als je eens nood hebt om je hart te luchten, ben ik ook altijd bereikbaar!

PR: Lynn v. Rouca

Roúcca is mijn naam en ik ben dit jaar PR, aangenaam!

Ik houd me bezig met de Instagram- en Facebookaccount. Hierdoor krijgt MP een top-look! Van een storie of een meme ben ik niet vies, net zoals de SnACkS in mijn diepvries!

Zelf ben ik een enthousiaste persoon, voor de nieuwe creme brulee smaak heb ik ook een boon!

Feest: Naomi v. Bayeux

Ik ben Bayeux en ik sta altijd klaar voor een feestje. Ik sta normaal in voor al onze leuke td’s, fakbars en cantussen. Dit jaar is dat helaas even anders, maar… We gaan er dit jaar toch een (online) feest van maken.

Mij vind je meestal terug met een cinnamonrol van Peas in de hand.